Twente Insite

FC Twente Nieuws

Verdediger Bordeaux op proef bij FC Twente op advies van Engelaar

Verdediger Bordeaux op proef bij FC Twente op advies van Engelaar

FC Twente heeft de Fransman Jérémy Corinus op proef. De 20-jarige verdediger is afkomstig van Girondins Bordeaux, de club waar ook David Sambissa zijn jeugdopleiding doorliep. Jong FC Twente trainer Dennis Demmers is al een tijdje op zoek naar een extra rechtsback. Enkele weken geleden was de Engelsman Bruce Hosannah op proef bij FC Twente, maar hij werd na twee weken weer naar huis gestuurd.

Corinus werd geboren op 16 maart 1997 in het Franse Evry. Hij is 1.87 meter lang en speelde vorig seizoen zijn wedstrijden voor het tweede team van Girondins de Bordeaux dat uitkomt op het vierde niveau van Frankrijk. Hier was hij teamgenoot van David Sambissa die eerder deze zomer werd toegevoegd aan de selectie van Jong FC Twente.

Het afgelopen seizoen kwam Jérémy Corinus tot 14 wedstrijden waarvan 13 als basisspeler. Hierin wist hij twee keer te scoren.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente Topcoach Competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Win mooie prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op