Twente Insite

FC Twente Nieuws

‘Vermogende sponsoren bereid om financiële gat te overbruggen’

‘Vermogende sponsoren bereid om financiële gat te overbruggen’

Volgens Twentesport valt er deze week het nodige nieuws te verwachten rondom FC Twente. Dit nieuws zal twee hoofd onderwerpen hebben: extra geld en nieuwe spelers.

Volgens het medium zou een aantal vermogende sponsoren zich bereid hebben verklaard om het financiële gat van €7 miljoen te overbruggen. De sponsoren komen tot deze maatregel gezien de starre houding van de gemeente.

Eerder meldden we dat er een compromis op handen was tussen de club en de gemeente. FC Twente vraagt om een extra garantstelling van de Gemeente Enschede van €7 miljoen. De gemeente moet echter bezuinigen en heeft geen geld voor zo’n fors bedrag. De club beroept zich echter op afspraken die in 2016 zijn gemaakt.

De sponsoren zijn overigens al akkoord met een investering van €8 miljoen. Enkel de handtekeningen moeten nog worden gezet, dan is het geld direct beschikbaar voor FC Twente. Probleem is echter dat dezelfde sponsoren pas hun krabbel zetten als de gemeente bijspringt met de eerder genoemde €7 miljoen. Nu zouden ze dus zelf met het geld over de brug komen.

Uiteindelijk komt er dan een bedrag vrij voor de club waarmee het denkt binnen een jaar weer op het hoogste niveau uit te komen.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de onderstaande banner voor meer informatie!

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op