Twente Insite

FC Twente Nieuws

Verslaggever irriteert Pusic: “Ik vind het een ongelooflijk onzinnige discussie”

Verslaggever irriteert Pusic: “Ik vind het een ongelooflijk onzinnige discussie”

De tweede overwinning op een rij voor FC Twente is na vanavond een feit. Marino Pusic heeftook gezien dat zijn team steeds meer vorm begint te krijgen. De verslaggever van FOX Sports opent met de vraag of de oefenmeester het een verdiende overwinning vond. Een vraag waar hij wellicht iets langer over na had moeten denken.

“Ik vind het een ongelooflijk onzinnige discussie”, reageert Pusic getergd. “Volkomen verdiend, in alles eigenlijk. Op de eerste paar minuten na dan, waar we niet opletten bij een standaardsituatie. Ik vond ook dat we een aantal keer slordig aan de bal waren. Daarna herpakten we ons weer uitstekend. Op dat moment was er maar één team dat aan het dicteren was en kansen creëerde.

Toch blijft de verslaggever bij zijn standpunt en komt met de opmerking dat de Tukkers niet veel grote kansen hebben gecreëerd. “Wat is heel veel? We hebben een aantal kansen gecreëerd met de juiste spelwijze op de juiste momenten”, pareert de trainer van FC Twente. “Die kansen moet je dan afmaken, dat waren er in de eerste helft al twee of drie geloof ik. Die moet je dan wel afmaken en met een voorsprong de rust in gaan.”

“Na de eerste fase waren we dominant aan de bal. In de tweede helft weet je dat het alle kanten op kan. Alles bij elkaar opgeteld hebben we prima dingen laten zien. In de tweede helft hebben we helemaal niets weggegeven, geen enkele kans.”

“Je voelde gewoon aan dat we aan het doordrukken waren. Het positiespel was goed verzorgd, we konden een extra man creëren op het middenveld en daarvandaan hadden we een aanvalspatroon. We waren alleen niet doortastend genoeg voor de goal, want we hadden genoeg mogelijkheden”, besluit hij.

3
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KieknwatwortpilintnetYvon Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
pilintnet
Gast
pilintnet

je merkt dat ook de stres ook bij pusic met de week toeneemt,is ook logisch aangezien twente zeer wijnig kansen krijgt en het spel is ook niet best tot nu toe ik hoop dat het nog beter wordt.Ik denk dat Jari maar eens moet spelen vanaf het begin.

Kieknwatwort
Gast
Kieknwatwort

Stress bij Pusic? Niet in dit interview. Gewoon rustig gezegd dat het een vraag was die getuigt van weinig voetbalinzicht van de vraagsteller. Weinig kansen? Ook dat vond ik meevallen. Er zijn nog best wat kansen gemist. Het spel niet best? Mwah. Kan beter maar ik vind jouw spelling en interpunctie een stuk slechter.

Yvon
Gast
Yvon

Was inderdaad zeer slechte ( niet objecteve) verslaggever, die de verkeerde vragen stelde en daar telang onnodig op doorvroeg.( ook bij Jari ) En dan het intervieuw eindigen met de slechte paraplu van Pusic, totaal niet relevant! Er zijn zoveel goede vragen te verzinnen maar dit…. Triest.
Naja, gelukkig weer 3 dikverdiende punten in de pocket:-)