Twente Insite

FC Twente Nieuws

Vertrekkende middenvelder bedankt FC Twente: “You’ll never walk alone!”

Vertrekkende middenvelder bedankt FC Twente: “You’ll never walk alone!”

Deze zomer volgt er een ware leegloop bij FC Twente. Eén van de spelers die FC Twente gaat verlaten is Brem Soumaoro. De middenvelder was het afgelopen seizoen aanvoerder van Jong FC Twente waarmee hij degradeerde uit de tweede divisie. Enkele keren zat hij bij de wedstrijdselectie van het eerste, maar tot een debuut kwam het niet. In het bezit van een aflopende verbintenis besloot Soumaoro een nieuwe weg in te slaan en tekende een contract bij Go Ahead Eagles.

Dinsdag trainde Soumaoro voor de laatste keer mee bij FC Twente en bedankte daarna de club via zijn Instagram.
Vandaag heb ik na 10 seizoenen mijn laatste training gehad bij FC TWENTE. Een aantal hoogtepunten tijdens mijn opleiding bij Twente zijn: Het kampioenschap, de benoeming voor de beste jeugd club van Nederland en de keren dat ik zelf bij de selectie heb gezeten, die elke dag weer vochten voor een hoge plek in de competitie. Ik wil iedereen van deze prachtige club bedanken voor de tijd en energie die ze in mij hebben gestoken.
YOU’LL NEVER WALK ALONE ⚽️❤️!

Komend seizoen hoopt Soumaoro zich bij de Eagles te kunnen bewijzen waar hij zijn oud ploeggenoot Chris David treft. De kans is aanwezig dat ook teamgenoot Tim Hölscher de overstap maakt naar Deventer. FC Twente en de speler zijn in onderhandeling om het tot medio 2018 doorlopende contract te ontbinden. Als het contract is verscheurd willen de Eagles de middenvelder graag aan de selectie toevoegen.

Enquête Twente Insite

Om u ook in de toekomst op de juiste manier te kunnen bedienen vragen wij enkele minuten van uw tijd om deel te nemen aan onze enquête. De enquête is anoniem en de gegevens zullen enkel worden gebruikt om de prestaties van Twente Insite te verbeteren. Alvast onze dank voor het invullen van de enquête.

Klik hier om naar de enquête te gaan.

Reageer op dit artikel

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Abonneren op