Vertrokken spits scoort hattrick tijdens thuisdebuut voor SSV Jeddeloh

Tim van de Schepop was één van de vele spelers die besloot om FC Twente deze zomer te verlaten. De spits maakte de verrassende overstap naar het onbekende SSV Jeddeloh dat uitkomt in de Regionalliga Nord, het vierde niveau van Duitsland.

Woensdagavond maakte hij zijn officiële thuisdebuut en dat werd een speciale. SSV Jeddeloh won met maar liefst 6-0 van Hannover II. Drie van de zes goals kwamen op naam van de 20-jarige spits uit Haaksbergen. In de eerste helft scoorde hij twee keer vanaf de penaltystip. In de tweede helft maakte hij zijn hattrick compleet door het maken van een veldgoal.

De ploeg van Van de Schepop werd wel geholpen door de scheidsrechter die twee rode kaarten uitdeelde aan de bezoekers. Zowel in de 20e als in de 48e minuten gaf de leidsman een speler zijn tweede gele kaart, en dus rood.

Hannover is niet de enige beloftenploeg die Van de Schepop tegen gaat komen dit seizoen. In de Regionalliga Nord spelen ook de beloftenteams van Werder Bremen, Vfl Wolfsburg, Hamburger SV, Holstein Kiel, en Sankt Pauli.