Twente Insite

FC Twente Nieuws

Verzoek aan burgemeester: ˝Zet straf Vak P om in een voorwaardelijke˝

Verzoek aan burgemeester: ˝Zet straf Vak P om in een voorwaardelijke˝

De situatie omtrent het supportershome van Vak P dient zo snel mogelijk te worden opgelost. Dit schrijft Jan Visser in zijn column in het weekblad Hart van Enschede. Hij spoort burgemeester Onno van Veldhuizen aan om weer in overleg te gaan met de betrokken partijen. Als het aan Visser ligt gaat het home per direct weer open en wordt de straf van één jaar sluiting omgezet in een voorwaardelijke.

˝Het honk van Vak P is dicht. Dit betekent voor een aantal betrokken organisaties geen inkomsten; zet de straf om in een voorwaardelijke. Als het weer gebeurt moet het honk de rest van de termijn alsnog dicht. Kom met een plan voor het voorkomen van opnieuw wantoestanden op het gebied van drugs. En laat Vak P en andere supportersverenigingen dat samen oppakken.˝

˝Supporters zijn volwassen mensen, die ook wat in hun mars hebben en meer kunnen en willen dan de buitenstaander denkt. Zowel op als buiten het veld moet men wat voor elkaar over hebben, maar uiteindelijk moeten de club en aangesloten verenigingen en stichtingen het zelf doen˝, besluit Visser.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op