Video | BOEM! Peddemors scoort met verwoestend schot

FC Twente Vrouwen heeft haar koppositie in de eredivisie vrouwen vrijdagavond weten te verstevigen. De ploeg van vertrekkend trainer Robert de Pauw won op Sportcampus Diekman met 3-0 van sc Heerenveen Vrouwen. Omdat Ajax vandaag pas in actie komt, is het gat met de Amsterdammers nu zes punten.

In de elfde minuut was het routinier Renate Jansen die de score opende. In de tweede helft waren het Van Dooren en Peddemors die de overige twee doelpunten scoorden. Met name die van Peddemors was er eentje om in te lijsten.

Op rand zestien speelde ze haar tegenstander uit, waarna ze verwoestend uithaalde met haar linker. De bal was onhoudbaar voor de keeper van sc Heerenveen die de bal in de kruising zag belanden.