[google]Luc Castaignos beleefde vandaag een geweldige middag met zijn nieuwe club Eintracht Frankfurt. Uit bij Vfb Stuttgart won Frankfurt met maar liefst 1-4. Luc Castaignos had een groot aandeel in de eerste overwinning van de ploeg die nu terug te vinden is op de achtste plek in de Bundesliga.

Bij een 1-1 tussenstand scoorde Castaignog in de 42e minuut de 1-2. In de tweede helft werd Castaignos onderuit gehaald in de zestien meter door doelman Tyton die vervolgens met rood van het veld moest. Collega Seferovic benutte de strafschop. Vlak voor tijd was Castaignos wederom belangrijk door in de 87e minuut de 1-4 binnen te werken. Hiermee werd de spits de held van de dag.

1-2 Luc Castaignos