Op het moment dat zijn vervanger in de lucht hing op weg naar Nederland, speelde Nacer Chadli zijn eerste wedstrijd in Europees verband voor Tottenham Hotspur. In de laatste voorronde van de Europa League

speelde Tottenham uit bij Dinamo Tbilisi dat in eigen huis met maar liefst 0-5 op zij werd gezet door de Londense ploeg. Chadli was als invaller direct belangrijk voor zijn nieuwe werkgever.

Chadli begon op de bank maar mocht bij een 0-3 tussenstand invallen voor de IJslander Sigurdsson. Hij bekroonde zijn debuut met twee assists. In de 64e minuut leverde hij de beslissende pass voor de 0-4 op Rose en twee minuten later gaf hij een assist op Soldado die de 0-5 scoorde. Dit was tevens de eindstand.

De wedstrijd stond onder leiding van de Nederlandse scheidsrechter Pol van Boekel.

Doelpunten Dinamo Tbilisi - Tottenham

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.