Nieuws

VIDEO: Dit was 2015

VIDEO: Dit was 2015

FC Twente heeft in 2015 een veelbewogen jaar gehad. Vooral aan de start van de nieuwe competitie is de club veel in het nieuws geweest. Helaas waren deze berichten veelal negatief. Van het ontslaan van de trainer, tot onderzoeken naar contracten en voorzitters die opstappen. 2015 was "een rampjaar", maar ondanks dat kent FC Twente mooie momenten.

2015 was voor FC Twente een jaar waarin zij in de zomer veel belangrijke spelers verloren. Zij kozen allemaal een nieuwe weg en een nieuwe uitdaging. Aan de start van de competitie ging het snel bergafwaarts met de club en wegens onderpresteren werd er afscheid genomen van trainer Alfred Scheuder.

FC Twente bleef maar negatief in het nieuws komen. Alle berichten gingen over geld, de voorzitters, een verloren wedstrijd of puntenaftrek. Momenteel is er nog een onderzoek gaande door de Fifa en aanklager betaald voetbal.

Maar ondanks al die vervelende berichten, kent FC Twente wel zijn trots. Dat zijn de supporters. Hoe moeilijk het gaat met de club, hoe vervelend het nieuws ook is, FC Twente kan altijd rekenen op de sterke aanhang achter de goal. [google]

Daarnaast heeft FC Twente veel te danken aan de middenvelder Hakim Ziyech. De speler die uitermate goed presteert, bijna alle voorzetten geeft of ze zelf het net in tikt. Maar ook de kansen die ze hebben gegeven aan alle jongens van de jeugd. Jongens die voorheen niet in de mogelijkheid waren voor een kans, kunnen zichzelf nu laten zien. Het gaat met wikken en wegen, maar je moet roeien met de riemen die je hebt.

Nu nadert de tweede competitiehelft en zitten ze in de wintertransfers. FC Twente moet hopen op jongens die zich geroepen voelen om de club te zien als een uitdaging, die FC Twente willen helpen weer hogerop te komen. Voetballend in een prachtig stadion, met de beste aanhang van supporters in Nederland.

2015 staat bestempeld als "een rampjaar" voor de club, maar geniet ook van de mooie momenten die FC Twente heeft gekend in dit roerige jaar.


Dit was 2015 door richardfctwente

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties