Maandagmiddag werkte een combinatie-elftal van FC Twente een geheim oefenduel af tegen de FC Emmen. Op het Trainingscentrum te Hengelo kwamen de Tukkers niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen de reserves van de Jupiler League-club.

[google]FC Twente speelde een stroeve eerste helft. Zo kwam de thuisploeg voor rust op achterstand, echter wisten de Tukkers zich in de tweede helft alsnog te herpakken. Jari Oosterwijk tekende vanaf elf meter voor de gelijkmaker. Opvallende aanwezige aan Twentse zijde was rechtsback Hidde ter Avest, die in het verloren duel op bezoek bij Sparta Rotterdam wegens blessureleed ontbrak bij de selectie van trainer René Hake.

Opstelling FC Twente: Drommel; Ter Avest (74. Grootenhuis), Hooiveld (46. Browning Lagerfeldt), R.Jensen, Trajkovski (74. Vankan); Van der Heyden, Laukart, Buckley-Ricketts; Gjorgjev (86. Frimann), Oosterwijk, George.