Afgelopen woensdag speelde FC Twente met 0-0 gelijk tegen RCD Espanyol. Beide ploegen waren de hele wedstrijd aan elkaar gewaagd en dit resulteerde uiteindelijk in een bloedeloos gelijkspel.

[google]De eerste helft bood vrij weinig spektakel. Beide ploegen kregen kleine kansjes, maar geen van beide wist ze te verzilveren. FC Twente leek via Nikola Gjorgjev op voorsprong te komen, echter werd zijn doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. Na ruim een halfuur spelen werd Haris Vučkić, net teruggekeerd van een blessure, uit voorzorg vervangen door Alexander Laukart. Beide ploegen zochten bij een 0-0 ruststand de kleedkamer op.

De tweede helft was daarentegen opmerkelijk te noemen. In de 62ste minuut deelde scheidsrechter Bas Nijhuis een rode kaart uit aan een speler van Espanyol, die zijn frustraties uitte op de arbiter en dit aanleiding gaf tot het tijdelijk staken van het duel. De wedstrijd kon na ongeveer tien minuten gewoon vervolgd worden. In de slotfase kwam ook FC Twente met tien man op het veld te staan. Aanvaller Jari Oosterwijk kreeg eveneens een rode kaart, nadat hij zijn tegenstander een trap na gaf. Verdere kansen mochten niet meer baten en de wedstrijd eindigde in 0-0.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente Topcoach Competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Win mooie prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.