FC Twente boekte donderdag een prachtige 0-2 overwinning op bezoek bij FC Groningen voor de TOTO KNVB Beker. Na een dramatische eerste helft van beide partijen kwamen de bezoekers vlak voor rust op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Javier Espinosa. In de tweede helft maakte Peet Bijen er met het hoofd 0-2 van uit een vrije trap van Aitor.

Na de 0-2 begon FC Twente te spelen met de murw gebeukte tegenstander en verzuimde de ploeg van trainer Marino Pusic om de wedstrijd in het slot te gooien. De voorsprong kwam echter geen moment in gevaar, doordat FC Groningen niet bij machte was om wat terug te doen.

Na het fluitsignaal van Danny Makkelie barstte er dan ook een groot feest los in het uitvak. De meegereisde supporters, die tijdens de wedstrijd ook al uitstekend te horen waren, vierden groot feest. Overigens zaten er niet alleen in het uitvak FC Twente-supporters, ook op de thuistribunes zaten ongeveer vijftig supporters die het feestje mee vierden. Bekijk de beelden hieronder!