[google]Zaterdagmiddag beëindigde FC Twente haar trainingskamp in het Spaanse San Pedro del Pinatar met een oefenwedstrijd tegen FC Erzgebirge Aue, dat uitkomt in de Tweede Bundesliga. De wedstrijd die gespeeld werd over twee helften van beiden zestig minuten eindigde in 1-1 door doelpunten van Simon Handle en Fredrik Jensen.

FC Twente kwam eerst in het tweede gedeelte van de tweede helft op achterstand door een doelpunt van Aue, maar in de 110de minuut stelde de ploeg van trainer René Hake orde op zaken door na een prima een aanval voor de 1-1 te zorgen. Het doelpunt werd gemaakt door Jensen en is hieronder te zien.