FC Twente heeft vanavond een punt over weten te houden aan de thuiswedstrijd tegen Ajax. Het is het eerste punt sinds de aanstelling van Gertjan Verbeek als de nieuwe trainer van de Tukkers.

[google]FC Twente ging rusten met een 0-2 achterstand maar maakte er in de tweede helft een knotsgekke wedstrijd van door twee keer op gelijke hoogte te komen. Vlak na rust scoorde Thesker de aansluitingstreffer en na iets meer dan een uur spelen scoorde dezelfde Thesker op schitterende wijze de 2-2.

De Tukkers gingen op jacht naar de overwinning, maar zagen tot grote teleurstelling Kluivert de 2-3 scoren. Een ongelukkige goal want de bal werd onderweg nog aangeraakt door Ter Avest. De spelers van FC Twente lieten de kopjes niet hangen en toonde veerkracht door één minuut voor tijd de 3-3 te scoren. Het was Tom Boere die met zijn hoofd Onane verschalkte.