Blessures en een vormcrisis lijken niet in het woordenboek van Quincy Promes voor te komen. De oud-aanvaller van FC Twente toonde zich maandagavond ongenaakbaar in de wedstrijd uit tegen Anzi Makhackala.

In de tiende minuut bracht Promes de bezoekers op voorsprong. Vier minuten later verdubbelde hij de score voor de Moskovieten, en in de zevenentwintigste minuut maakte Promessi zijn loepzuivere hattrick compleet.

Anzi deed tien minuten voordat de kleedkamers werden opgezocht nog iets terug. Het was uiteindelijk de Rus Ilya Kutepov die aan het begin van de eerste helft de eindstand op 1-4 bracht in het voordeel van Spartak Moskou.