FC Twente heeft met Jorn Brondeel, Danny Holla Alexander Laukart, Tom Boere en Haris Vučkić al vijf versterkingen gehaald voor het eerste elftal. Daarmee heeft René Hake zijn selectie al aardig rond, maar er moeten nog wel minimaal twee vleugelspelers bij komen. De flankposities zijn met Oussama Assaidi en Dylan George onderbezet. Eén van de targets is Aron Sigurdarson, die onder contract staat bij Tromsø IL.

[google]De Tukkers zijn al in onderhandeling met de Noorse club over een overgang van de 23-jarige vleugelaanvaller, maar een eerste bod van FC Twente is door het bestuur van Tromsø van tafel geveegd. Ondertussen gaat het seizoen in Noorwegen gewoon door en laat Sigurdarson zien niet beïnvloed te worden door de perikelen rondom zijn persoon.

In de wedstrijd tegen Sandefjord was Sigurdarson trefzeker voor Tromsø IL. Nadat de ploeg in de eerste minuut al op 0-1 achterstand kwam, zorgde de vleugelaanvaller in de 32ste minuut voor de 1-1 gelijkmaker. Dit was tevens de eindstand van de wedstrijd. Tromsø IL schiet met het gelijkspel niet veel op, de ploeg blijft op een teleurstellende vijftiende plaats.