Thijs van Leeuwen heeft zijn debuut gemaakt bij het Almere City FC Van Gertjan Verbeek. Van Leeuwen wordt door FC Twente voor de rest van het seizoen uitgeleend aan de club uit de Keuken Kampioen Divisie.

De buitenspeler was in zijn eerste minuten direct betrokken bij een doelpunt. De 20-jarige huurling wist in de absolute slotfase van het duel tegen TOP Oss knap weg te draaien bij zijn tegenstander en gaf vervolgens de voorassist voor de 3-0.

Dit was dan ook meteen de eindstand na het treffen tussen Almere City en TOP Oss. In het duel mocht de aanvaller uit de eigen jeugd van FC Twente rond de 70e minuut invallen. Zijn nieuwe club lijkt de weg omhoog te hebben gevonden. Na een stroefe start werden de laatste twee duels namelijk gewonnen.