Video

Video: Hakken in de Veste met Aletha en Maaskant van ESPN

Video: Hakken in de Veste met Aletha en Maaskant van ESPN

Vaker dan één keer heeft ESPN-verslaggever Leo Driessen zijn onvrede geuit over de muziekkeuze in de Grolsch Veste. Voor de wedstrijd en in de rust wordt er stevige muziek gedraaid en dat is niet besteed aan de 67-jarige brompot uit Amsterdam. Hij is overigens niet de enige, want ook Vincent Schildkamp heeft weinig op met de hardstyle die uit de (slechte) speakers knalt.

Dat smaken verschillen bleek afgelopen zondag toen Aletha Leidelmeijer en Robert Maaskant namens ESPN aanwezig waren in de Grolsch Veste. Aletha als presentator en oud-trainer Maaskant als analist. In plaats van te mopperen over de muziek besloot het tweetal een potje te gaan hakken, zoals te zien op de onderstaande beelden.

Of het tweetal nu echt fan is van de muziek, of ze het gewoon koud hadden, dat laten we even in het midden. We houden ze goed in de gaten bij hun volgende bezoek aan de Grolsch Veste.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties