Video

Video: Knokpartij in de Grolsch Veste na halve finale Nations League

Video: Knokpartij in de Grolsch Veste na halve finale Nations League

Donderdagavond werd in de Grolsch Veste de halve finale van de Nations League gespeeld. De halve finale van de Nations League werd gespeeld tussen Spanje en Italië in het stadion van FC Twente. De Spanjaarden wonnen met 2-1 door een laat doelpunt van Joselu. Na afloop van de wedstrijd gingen de Italianen op de vuist met de stewards, zoals te zien in de video's. Uiteindelijk moest de ME op komen dagen en werden minstens 23 Italianen gearresteerd. De exacte oorzaak van de knokpartij is niet bekend.

Door de ongeregeldheden moesten veel supporters lang wachten om thuis te komen. De NS meldde dat er minimaal 15 minuten gewacht moest worden omdat er supporters over het spoor liepen. De vertraging rondom Enschede en Hengelo zou tot ongeveer 00.30 duren.

Donderdag was de eerste van de twee Nations League wedstrijd in de Grolsch Veste. Aankomende zondag zal de troostfinale worden gespeeld tussen het Nederlands elftal en Italië. De finale van de Nations League zal worden gespeeld tussen Spanje en Kroatië in de Kuip.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties