Nieuws

Vitesse - FC Twente 2010-2011

Vitesse - FC Twente 2010-2011

Na twee maal een 0-0 in de eerste twee competitieduels nam FC Twente het in het derde competitieduel op tegen Vitesse uit Arnhem dat deze week over werd genomen door de Georgiër Jordania. Hiermee is Vitesse de eerste Nederlandse club die in buitenlandse handen is gekomen. De zakenman gaf aan Vitesse binnen drie jaar het kampioenschap te bezorgen.

In de rust werd het een en ander omgezet. De Jong kwam in het veld voor Emir Bajrami waarbij Chadli op rechts kwam te spelen en De Jong de plek achter Janko innam. FC Twente domineerde weer en werd ruim tien minuten in de tweede helft daarvoor beloond. De jarige Wout Brama zette zich sterk door tussen twee tegenstanders en stuurde Janko weg met een prima pass. De Oostenrijker hield de bal nog even aan de voet maar drukte vanaf 14 meter af en liet Room kansloos. Acht minuten later besliste De Jong de wedstrijd na een mooie steekbal van Ruiz. Daarna probeerde de jonge Arnhemse ploeg nog gevaarlijk te worden maar ze kwamen kracht de kort en konden het daardoor Nikolay Mihaylov niet moeilijk maken. In blessuretijd was het weer De Jong die op aangeven van Bryan Ruiz de eindstand op 0-3 bracht.

Opstelling Vitesse: Room, Van der Struijk, Felixdaal, Caldirola, Drost, Pröpper, Van Ginkel, Pluim (Pinarci/86), Stevanovic (Büttner/75), Snijders, Nilsson.

 Opstelling FC Twente: Mihaylov, Tiendalli, Wisgerhof, Douglas, Buysse, Brama, Chadli (Rosales/81), Janssen, Ruiz, Janko (Bannink/72), Bajrami (De Jong/46).

Fotos Vitesse - FC Twente

Wij zijn op zoek naar Fotos van de uitwedstrijd Vitesse - FC Twente. Wil je ons deze ter beschikking stellen, neem dan contact met ons op of stuur een E-Mail (info@fctwente.nu) Deze Fotos hebben we gekregen van Fanzine de Aftrap since 1892[nggallery id=111]

Samenvatting en Bryan tijdens Vitesse - FC Twente

Samenvatting van de uitwedstrijd tegen Vitesse Arnhem + een leuke samenvatting van de acties die Bryan Ruiz maakt. Verder natuurlijk de interviews met Preud'homme en Bos op pagina 2.
[morfeo_video 7 /]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties