Twente Insite

FC Twente Nieuws

Vleugelaanvaller ambitieus: “Ik droom ervan in Oranje te debuteren”

Vleugelaanvaller ambitieus: “Ik droom ervan in Oranje te debuteren”

Dylan George geldt als een groot talent voor FC Twente. De achttienjarige vleugelaanvaller komt uit voor de beloften en heeft zijn debuut voor het eerste nog niet mogen maken, maar heeft onlangs zijn eerste profcontract tot medio 2019 getekend.

George kwam in de eerste helft van het seizoen tot vijf doelpunten en één assist. “Ik ben meestal de jongste speler op het veld”, vertelt hij in gesprek met het Noordhollands Dagblad. We spelen vaak tegen oudere mannen. De Tweede Divisie is een fysieke competitie en dat is goed voor mijn ontwikkeling. Je leert hoe je duels moet aangaan en fysiek word je sterker.”

George doorloopt bij het beloftenteam een goede ontwikkeling en is vastberaden een plek in het eerste te veroveren. “Mijn doel voor dit seizoen is debuteren in het eerste elftal en handhaving met Jong FC Twente”, vervolgt de Noord-Hollander. “Daarna wil ik een vaste waarde worden in de Eredivisie. Mijn ambitie is om ooit in de Premier League te spelen, daar zijn alleen maar goede clubs en goede spelers. En ik droom ervan in Oranje te debuteren”, besluit George ambitieus.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op