Voetbalacademie

FC Utrecht shopt bij Academie en strikt talentvolle verdediger

FC Utrecht shopt bij Academie en strikt talentvolle verdediger

Op Deadline Day is er ook nieuws vanuit de Academie. Twee spelers uit FC Twente/Heracles Onder 21 gaan de jeugdopleiding verlaten. Het betreft verdedigers Michel Driezen (19, foto) en Jaïr Haakmat (20). Eerstgenoemde gaat uitkomen in de Keuken Kampioen Divisie namens Jong FC Utrecht, Haakmat gaat in de Tweede Divisie spelen voor Jong Sparta Rotterdam.

Het nieuws wordt gemeld door Leon ten Voorde van TC Tubantia. Bij veel supporters zal de naam van Driezen bekend voorkomen. De Haaksbergenaar speelde regelmatig mee in oefenwedstrijden van FC Twente, onder andere in de gelivestreamde duels in de voorbereiding op dit seizoen. Hij had nog een contract tot aankomende zomer in Hengelo, maar de Academie heeft hem laten gaan.

Ook Haakmat mag de jeugdopleiding vroegtijdig verlaten. Hij kwam medio 2022 bij de FC Twente/Heracles Academie na een avontuur van een half jaar bij het Italiaanse US Lecce. Daarvoor speelde hij in de jeugd bij Sparta Rotterdam, de club waar hij nu terugkeerd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties