Voetbalacademie

Rots en Mesbahi opgeroepen door bondscoach voor trainingsstage Oranje O17

Rots en Mesbahi opgeroepen door bondscoach voor trainingsstage Oranje O17

Mats Rots, het jongere broertje van Daan Rots, en Juliën Mesbahi hebben een oproep gekregen van de bondscoach van Nederland O17. Het tweetal is samen met 26 andere spelers opgeroepen door Pieter Schrassert Bert voor een trainingsstage in Zeist op 16 en 17 januari. Het samenkomen is ter voorbereiding op de Eliteronde voor EK-kwalificatie komende maart.

Van 22 tot 28 maart wordt beslist of O17 deel gaat nemen aan het EK in Hongarije. Nederland zit in de poule met Engeland, Denemarken en Noord-Ierland. De acht nummers één van de poule plaatsen zich direct voor het EK. Ook de zeven beste nummers twee krijgen een ticket voor het eindtoernooi. Voor de volledige selectie, klik hier.

O17 speelt in de eliteronde op 22, 25 en 28 maart. De exacte aftraptijden en locaties worden op een later moment bekendgemaakt. Oranje heeft een voordeel want het speelt de Eliteronde voor EK-kwalificatie in eigen land.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties