Voetbalacademie

Supporters, help Onder 21 aan het kampioenschap in Hengelo!

Supporters, help Onder 21 aan het kampioenschap in Hengelo!

Vandaag is een bijzondere 'Matchday'. FC Twente/Heracles Onder 21 kan vanmiddag kampioen worden in Hengelo. De ploeg van trainer Nicky Kuiper moet in Hengelo af te zien rekenen met de leeftijdsgenoten van Go Ahead Eagles, die op de zesde en tevens twee-na-laatste plaats staan in Divisie 1. Wint FC Twente/Heracles, dan is het najaarskampioen.

Vorige week won Onder 21 in eigen huis van De Graafschap, waardoor het de koppositie overnam van de Doetinchemmers. De voorsprong op De Graafschap, dat het om 14:00 uur in Rotterdam op zal nemen tegen nummer vier Feyenoord, is één punt.

Onder 21 zal er dus voor moeten zorgen dat het wint van Go Ahead Eagles. Daarbij kan het de hulp van de supporters goed gebruiken. Om 14:00 uur begint de wedstrijd op het Trainingscentrum in Hengelo. Toegang is gratis. Kom ook en help onze toekomst aan het kampioenschap in Divisie 1!

Huidige stand Divisie 1 najaar

fctwenteheraclesacedemie speelronde13 divisie1 2023

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties