Twente Insite

FC Twente Nieuws

“Voor mijn part zet je een paaldanseres midden in het spelershome neer”

“Voor mijn part zet je een paaldanseres midden in het spelershome neer”

FC Twente keerde afgelopen week terug van het trainingskamp in San Pedro del Pinatar. De ploeg speelde er twee oefenwedstrijden, maar die werden beiden kansloos verloren. VfB Stuttgart was met 2-1 te sterk voor de Tukkers en Werder Bremen met maar liefst 4-0. Het drukte de sfeer wel bij de ploeg.

Volgens clubwatcher Leon ten Voorde kan de ploeg wel wat ontspanning en aan avondje lachen gebruiken. “Er staat de komende maanden het een en ander op het spel bij FC Twente, dus de ernst van de situatie is bij iedereen wel duidelijk”, schrijft hij vandaag in zijn column in De Twentsche Courant Tubantia. “Ik denk niet dat Youp dit elftal in de eredivisie houdt en ik geloof ook niet dat Assaidi kan lachen om een avondje Herman Finkers, maar mag het allemaal iets vrolijker, iets meer ontspannen? Je hoeft toch geen begrafenis te houden als de patiĆ«nt nog in leven is?”

Als er maar eens goed gelachen kan worden. “Voor mijn part zet je een paaldanseres midden in het spelershome neer, laat je de kapper van Oranje Hanni Hanna komen om de schaar in de haardos van de trainer te zetten of huur je John de Bever dinsdag in tijdens die saaie nieuwsjaarsreceptie. Voetballen met de lach op de wreef is een stuk leuker dan voetballen met onweer op het gezicht. En het is ook een stuk succesvoller, geloof me.”

Reacties

 1. Jeminee wat ben ik deze man zat. Als er niets aan de handdan vindt hij wel wat.
  En maar zeuren. Heeft inmiddels de club al heel wat schade toegebracht. Wanneer geeft tubantia deze lul eens een schop onder zijn kont.

 2. Chocolade sjakie zegt:

  Rare kwast die Ten Voorde.Wat probeert die uit?

  • fctexpert zegt:

   Ja die azijnpisser voelt misschien nu aan zijn water, dat er wel degelijk aan de weg getimmerd word bij ons Twente, en dat het niet allemaal zo beroerd is als hij en derksen en de hele tering journalistiek wil doen geloven, met stip de aller slechtste journalist ooit als het om fc twente gaat, en ook nog eens een derksen papagaai ook

  • twente support zegt:

   ten voorde moet zelf eens wat positiever het nieuws halen dan keer op keer alleen de negativiteit naar boven te vissen.
   Ik denk als hij met Fardau nu eens als streaker fungeren voor de wedstrijd tegen Heracles dan heeft iedereen er een lol aan en is iedereen goed gemutst van supporters tot trainer tot de spelers aan toe..

   Ik daag hier beide uit… om iets positiefs bij te dragen.. aan het Tukkerland

  • Tukkerpower zegt:

   Die Fardau in de blote kont laten opdraven zal ongetwijfeld voor een schokeffect zorgen, bij mij wel tenminste.

 3. Tukkerpower zegt:

  Een schandpaal lijkt me nog leuker en dan met rotte eieren op ten Voorde gooien, dat is pas lachen

Laat wat van je horen

*