Voormalig FC Twente-spelers op schot tegen beloften PSV

[google]FC Emmen boekte vrijdagavond een verrassende 3-1 zege op de beloften van PSV. Bij deze overwinning hadden voormalig FC Twente-spelers Alexander Bannink en Cas Peters een belangrijke rol. Beide spelers waren trefzeker voor de Emmenaren in het duel met de Eindhovenaren.

In de elfde minuut was het Bannink die de thuisploeg op een 1-0 voorsprong schoot, maar die treffer werd zes minuten later ongedaan gemaakt door PSV'er Sam Lammers. Weer tien minuten later was het Cas Peters die FC Emmen op een voorsprong schoot. In de 75ste minuut was het Omran Haydary die met de 3-1 de wedstrijd besliste.

Na negen speelronden is FC Emmen op een keurige vierde plaats te vinden in de Jupiler League met vijf punten achterstand op koploper Jong Ajax, dat deze speelronde nog wel in actie moet komen.