Twente Insite

FC Twente Nieuws

Voormalig Oranje bondscoach heeft geen trek in FC Twente

Voormalig Oranje bondscoach heeft geen trek in FC Twente

Nadat René Hake vanmorgen werd ontslagen uit zijn functie als hoofdtrainer van FC Twente, is de club alweer druk op zoek naar een vervanger. Eén van de topkandidaten is de clubloze Gertjan Verbeek. Beide partijen laten er geen gras over groeien want vanavond zitten Verbeek en FC Twente al met elkaar om tafel.

Andere namen die worden genoemd zijn die van van Fred Rutten, Frank de Boer en Danny Blind. Laatstgenoemde heeft echter geen trek in een functie bij de club uit Enschede. “Ik heb nog niks gehoord. Nou heb ik ook niet de hele middag bij m’n telefoon gezeten, maar nee. Het is wel een leuk detail want voordat ik trainer werd bij Ajax was FC Twente de eerste club die mij benaderde om hoofdtrainer te worden. Toen is uiteindelijk John van het Schip het geworden.”

Ondanks een eerdere flirt hoeft FC Twente nu niet aan te kloppen bij Blind. “Nee, op dit moment staat mijn hoofd daar niet naar. Ik ben de afgelopen vijf zes jaar misschien wel verwend geraakt van hoe het bij het nationale team gaat. Het geeft een aantal vrijheden, maar ook wel weer heel intensief op bepaalde momenten van het jaar. Op dit moment sta ik daar niet zo open voor. Dan zou het echt een geweldige club moeten zijn. Ik kan mezelf best inschatten waar ik als trainer sta. Ik zeg niet de absolute top, maar clubs op een goed niveau”, besluit Blind bij Ziggo Sport.

Reacties

 1. Herman Oldenhof zegt:

  Ik kan met niet voorstellen dat er ook maar één FC Twente supporter te vinden is die blij zou zijn met de komst van Danny Blind.

 2. Jeanette Heck-Arendsen zegt:

  Volgens mij is het echt wederzijds Blind…..ook fc Twente heeft vast en zeker geen interesse in jou

 3. Tukkerpower zegt:

  De ultieme vorm van humor, voordat deze kneus een kans bij Twente zou krijgen zou ik persoonlijk nog eerder Vincent Bijlo een kans geven. Wat een ongelofelijke loser die gast.

 4. Kopsterk.. zegt:

  moooooaaaahhhh danny steke blind motten wij helemaal niet

We zijn benieuwd naar jouw mening

error: Copyright FC Twente Insite