Voormalig Tukkers belangrijk in Engeland

Het Engelse Southampton heeft zondagmiddag haar eerste overwinning van het huidige Premier League-seizoen geboekt. De ploeg van trainer Ronald Koeman won in eigen huis met 3-0 van promovendus Norwich City. Voormalig FC Twente-speler Dusan Tadic was heel belangrijk bij deze overwinning van The Saints.

De Serviër werd na 31 minuten neergehaald door Norwich verdediger Steven Whittaker, die voor de overtreding zijn tweede gele kaart kreeg waardoor Norwich City met 10 man verder moest.

Vlak voor rust maakte voormalig Feyenoord-spits Graziano Pellè de 1-0 voor Southampton. Na rust was het de grote Dusan Tadic-show. De buitenspeler scoorde twee keer in de tweede helft.

Voormalig FC Twente-speler Cuco Martina kwam in de 73ste minuut in het veld voor rechtsback Cedric Soares.

Naast Tadic ook andere voormalig Tukker belangrijk voor zijn ploeg

[google]Niet alleen Dusan Tadic was belangrijk voor zijn ploeg, ook Tjaronn Chery was belangrijk. De 27-jarige middenvelder maakte in de 84ste minuut de winnende treffer voor Queens Park Rangers in de uitwedstrijd tegen Huddersfield Town.

Kyle Ebecilio ging met Nottingham Forest met 1-2 onderuit tegen Cardiff City. De middenvelder, die officieel nog onder contract staat bij FC Twente, werd in de rust vervangen bij de Engelse tweede divisionist.