Twente Insite

FC Twente Nieuws

Voorverkoop oefenwedstrijd GFC Goor – FC Twente gestart

Voorverkoop oefenwedstrijd GFC Goor – FC Twente gestart

In de laatste week van juni start FC Twente met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zoals altijd trekt de Enschedese club de regio in en oefent het ook tegen amateurploegen. Op dinsdagavond 3 juli speelt FC Twente haar eerste oefenwedstrijd op het nieuwe seizoen tegen vierdeklasser GFC Goor en de voorverkoop van dit duel is inmiddels gestart.

Voor het duel dat op Sportpark ’t Heeckeren in Goor wordt gespeeld zijn kaartjes vanaf € 2,50 te verkrijgen. Dit lage tarief geldt voor de jeugd tot en met 14 jaar. Vanaf 15 jaar en ouder kost een toegangskaartje € 7,50. Aan de kassa in een kaartje € 2,50 duurder. Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar bij Primera de Bandijk en The Read Shop in Goor en bij Service & Ticketing in De Grolsch Veste.

FC Twente oefent deze voorbereiding ook tegen vijfdeklasser Fleringen (zaterdag 7 juli) en tegen de eredivisionisten FC Emmen (25 juli) en VVV-Venlo (27 juli). Op zondag 8 juli heeft FC Twente de Open Dag gepland en vanaf 10 juli gaat de ploeg vijf dagen op trainingskamp naar De Lutte. De rest van het voorbereidingsprogramma zal in de komende weken verder bekendgemaakt worden.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op