Twente Insite

FC Twente Nieuws

Voorzitter VC Fleringen trots: “Een heel mooie ervaring voor ons”

Voorzitter VC Fleringen trots: “Een heel mooie ervaring voor ons”

SVGT liet afgelopen zaterdag haar aanwezigheid blijken. Bij de opkomst van de spelers van VC Fleringen en FC Twente toonde de supportersvereniging van de Gemeente Tubbergen een spandoek met daarop de tekst: “Clubliefde kent geen divisie”

“We vonden dit een mooi moment om ons als supportersvereniging te laten zien”, vertelt Hidde Teunissen van SVGT aan Merle Heppenhuis van de TC Tubantia. “Vandaar dit spandoek. We zijn er komend seizoen ook gewoon bij, zelfs bij de meeste uitwedstrijden. Nu we toch zijn gedegradeerd, is het een mooie kans ook andere stadions te zien.”

“Een heel mooie ervaring”

Voorzitter Gerard Schepers van Fleringen is content met de komst van FC Twente. Ook is hij trots op zijn eerste elftal. Met een 1-5 uitslag hebben de amateurs goed weerstand geboden. “Natuurlijk hadden we gehoopt op een eredivisieclub, maar dit is ook een heel mooie ervaring voor ons.”

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de onderstaande banner voor meer informatie!

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op