Twente Insite

FC Twente Nieuws

Voorzitter Vriendenkring maant Van Halst directeurschap in te leveren

Voorzitter Vriendenkring maant Van Halst directeurschap in te leveren

Als het aan Lucas Fransen ligt moet Jan van Halst zijn directeurschap inleveren. Dit zei de voorzitter van de Vriendenkring tijdens de uitzending van Overijssel vandaag op RTV Oost. Volgens Fransen heeft Van Halst gefaald bij het samenstellen van de selectie waardoor FC Twente nu in degradatienood verkeert. De functie als commercieel directeur mag Van Halst gewoon blijven bekleden.

“Het begint bovenaan bij Jan van Halst. Hij is technisch directeur en het technisch directeurschap is een vak apart. Dat zie je nu wel weer. We kunnen concluderen dat hij hele slechte aankopen heeft gedaan. Alle aankopen zijn geen toegevoegde waarde gebleken en dat betekent dat hij hier verantwoordelijk voor is en de consequenties moet dragen.”

“Ik vind dat Jan van halst het best de eer aan zichzelf kan houden door in ieder geval de technische zaken in te leveren. Commercieel denk ik dat je hem moet behouden voor de club”, besluit Fransen.

Ben jij het eens met Fransen? Moet Van Halst zijn directeurschap inleveren?


11
Reageer op dit artikel

avatar
5 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Bennie TevredenTukkerpowerInkoppertjeSjefTwenteman Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Inkoppertje
Gast
Inkoppertje

Volgens mij is Jos nieuwsgierig wie Hake voor 2,5 jaar heeft vast gelegd

Tukkerpower
Gast
Tukkerpower

Dat zal vast Jan van Halst zijn, en aangezien mensen nu Hake ineens afschilderen als een wereldtrainer had Jan dat vast goed gezien. Toen het onder Hake ook voor geen meter liep was Hake nog een klootzak natuurlijk. Verbeek daarentegen was toch een trainer van naam, dezelfde mensen die hem nu uitfluiten waren er toen zeker van dat we de Messias binnen gehaald hadden. Het moet geweldig zijn te leven bij de waan van de dag en achteraf roepen dat je het allemaal veel beter wist. Hou op te zeiken en ga achter de club staan, het kan nog goedkomen… Lees verder »

Bennie Tevreden
Gast
Bennie Tevreden

Onder Hake liep het aantoonbaar beter dan nu onder Verbeek.

Inkoppertje
Gast
Inkoppertje

Het was een sarcastische opmerking van mijn kant omdat een ene Jos continu zeurt over Hake. Hake kreeg het ook niet aan het lopen en Gert Jan mag de shit nu opruimen. Ik ben het eens dat ik ook nog niet overtuigd ben maar ik ben wel enorm benieuwd wat die man kan/gaat doen als hij een volledige voorbereiding heeft met deze groep. Ik geef Gert Jan een kans. Uiteindelijk zijn het de spelers die het moeten doen!

Sjef
Gast
Sjef

Ik ben het helemaal eens met Tukkerpower. Het is achteraf wel erg gemakkelijk van Halst de schuld in de schoenen te schuiven. Toen Verbeek werd aangesteld werd er Hosanna geroepen. Laten we de rijen gesloten houden.
En hopen op iets meer geluk on de komende wedstrijden.

Jos
Gast
Jos

Wie geeft hake nu een 2,5 jaar contract ?!

Tukkerpower
Gast
Tukkerpower

Ik kan me vergissen maar het lijkt mij dat Jan geen cent had om te kopen, alle spelers die gekomen zijn waren transfervrij of gehuurd, op Boere na misschien.

Jos
Gast
Jos

Boere is gekocht inderdaad. En wat dacht je van een 2,5 jaar contract afkopen van hake ?!

Twenteman
Gast
Twenteman

van halst OUT!!!!!!!!!!

Tukkerpower
Gast
Tukkerpower

Iedereen moet zo nodig weer een plasje doen, stop met zeuren, sluit de gelederen en knok met zijn allen om te redden wat er te redden valt. Er zijn fouten gemaakt bij de selectie maar Jan was ook niet in staat Messi te contracteren met het geld dat er niet was. Dat nu iedere oen weer onder een steen vandaan kruipt om zijn mening te geven is eigenlijk een beetje walgelijk.

Jos
Gast
Jos

Op de top 3 na had Jan van Halst zo n beetje het meeste geld te besteden van alle clubs.
Hij had ook geld om hake maar liefst 2,5 (!) Vast te leggen. Van Halst had ook geld om.dat dure contract een aantal maanden later weer af te kopen. Jan van Halst had ook geld om 73(!) Spelers onder contract te hebben dit jaar. Helaas kunnen er maar een paar voetballen.

Exit Jan van Halst !