Twente Insite

FC Twente Nieuws

Vriendenkring haalt voormalig FC Twente-spelers terug naar Enschede

Vriendenkring haalt voormalig FC Twente-spelers terug naar Enschede

Op dinsdag 28 november staat de Algemene Ledenvergadering van de Vriendenkring van FC Twente op het programma. De Vriendenkring meldde de afgelopen periode dat een terugkeer van onder andere Sjaak Polak en Andy van der Meijde in Enschede aanstaande was. Nu kan hun komst officieel bevestigd worden.

“Deze markante voetballers zijn eigenzinnig, eigenwijs, hard, maar fair”, zo meldt de Vriendenkring op haar Facebookpagina. “Ze namen niet altijd een blad voor de mond. Al hadden ze dat soms wel moeten doen in hun actieve carrières, maar dat konden ze niet. Ze haalden dan ook geregeld de woede op hun hals van trainers, managers en bestuurders. Maar ze werden en worden voor altijd op handen gedragen door hun supporters, omdat ze er altijd voor gaan. Altijd!”

“Samen met nog een aantal oud-voetballers vormen Sjaak Polak, Andy van der Meijde en Marcel Meeuwis FC De Rebellen”, vervolgt men. “Aansluitend aan de Algemene Ledenvergadering zal het drietal u tracteren op een een bijzonder en memorabele voetbalavond waar nog lang over nagepraat zal worden. De toegang voor deze avond is uitsluitend voor leden van De Vriendenkring. Hoewel wij u ook graag op de vergadering zien, is het ook mogelijk om aansluitend aan de vergadering, die om 20.00 uur is afgelopen, te komen”, aldus de Vriendenkring.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op