Vrouwen FC Twente winnen ook laatste duel en blijven ongeslagen in play-offs

De FC Twente vrouwen hebben gisteren de allerlaatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. In Enschede werd na het mislopen van de landstitel vooral gehoopt het seizoen te kunnen afsluiten met een zege, om de teleurstelling enigzins weg te spoelen. De missie slaagde en ADO Den Haag werd met 2-1 opzij gezet door het team wat straks van maarliefst acht speelsters afscheid zal moeten nemen.

[google] Het was Siri Worm die in de eerste helft de score opende voor FC Twente en Renate Jansen maakte tien minuten na het begin van de tweede helft de volgende treffer voor de Tukkers. De ploeg uit Den Haag kwam via Marthe van Erk nog terug tot 2-1, maar de ploeg uit Enschede gaf de zege niet meer uit handen.

De vrouwen van FC Twente kunnen ondanks het mislopen van de landstitel terugkijken op geslaagde play-offs, er werd namelijk niet één keer verloren. Vier maal won de ploeg van Tommy Stroot en twee keer bleef het bij een gelijkspel, waardoor de Tukkers eindigen op de tweede plaats met een ruime voorsprong op concurrent PSV.