'Vrouwen gaan woensdag voor de winst'

Aankomende woensdag spelen de FC Twente Vrouwen de return in de voorronde van de UEFA Women's Champions League tegen de dames van Paris Saint Germain. Vorige week in de Grolsch Veste eindigde de ontmoeting tussen beide damesteams in een 1-2 overwinning voor de Fransen. Na een matig begin stonden de dames van Twente al gauw met 2-0 achter. Na rust schoten de dames fel uit de startblokken en wisten de 1-2 in de touwen te werken. Het felle begin van de tweede helft hield de hele wedstrijd stand en er waren zelfs kansen op de 2-2.

Niet helemaal gerust

"Een aantal van onze meiden kent wat speelsters van PSG. Die zijn er ondanks dat ze in Enschede hebben gewonnen niet helemaal gerust op dat ze door zullen gaan”, vertelt trainer Veurink aan Voetbal Centraal.

Vrouwen willen "Heel graag winnen"

[google]Larissa Wigger kon er zaterdag tegen Telstar Vrouwen niet bij zijn, maar kan in Parijs gewoon weer meedoen. Ook Sari van Veenendaal is er gewoon weer bij in Parijs. Afgelopen zaterdag speelden de FC Twente Vrouwen met maar liefst 4-4 gelijk tegen Telstar. Veurink wil deze wedstrijd het liefst zo snel mogelijk vergeten en de focus leggen op de wedstrijd tegen PSG: "We moeten ons nog één keer fysiek zien op te laden en ons dan klaar maken voor de wedstrijd tegen PSG. Want die willen we heel graag winnen", sluit Veurink af.