Twente Insite

FC Twente Nieuws

“We willen dit nog mooier maken met een overwinning op Ajax”

“We willen dit nog mooier maken met een overwinning op Ajax”

FC Twente Vrouwen speelt vanavond in eigen huis de topper tegen Ajax Vrouwen. De ploeg is vol vertrouwen na de goede competitiestart, waarin PEC Zwolle met 0-3 werd verslagen.

“We hebben lekker getraind. Iedereen is geconcentreerd en er wordt hard gewerkt”, zegt Sabrine Ellouzi op de clubwebsite. “We zijn goed gestart en willen dit nog mooier maken met een overwinning op Ajax. De sfeer tijdens de training is top. We hebben nu twee weken volledig met de gehele selectie getraind en dat zal denk ik vrijdag ook zijn vruchten afwerpen.”

Ajax Vrouwen werd afgelopen seizoen voor het eerst kampioen en troefde daarmee FC Twente Vrouwen voor het eerst af. Ellouzi kijkt ernaar uit om meteen een goed resultaat neer te zetten. “Iedereen heeft er veel zin in. Vorig seizoen telt niet meer, alles en iedereen is weer vanaf nul begonnen. Het zal een spannend duel worden met twee ploegen die willen voetballen. Wij gaan altijd uit van onze eigen kracht en mogelijkheden en kunnen daarmee vol voor een goed resultaat gaan. We hebben deze week goed gewerkt en kijken in ieder geval met een goed gevoel en veel vertrouwen naar het duel uit.”

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op