Twente Insite

FC Twente Nieuws

Weerden onderschat PEC Zwolle niet: “Het is een gevaarlijke outsider geworden”

Weerden onderschat PEC Zwolle niet: “Het is een gevaarlijke outsider geworden”

Aanstaande vrijdag komt FC Twente Vrouwen eindelijk weer in actie na een pauze van maar liefst drie weken. Op eigen terrein ontvangt het de verrassende nummer vier van de competitie PEC Zwolle.

Aanvalster Ashleigh Weerden is dan ook blij dat de competitie weer begint. “Ondanks dat we drie weken geen competitiewedstrijden op het programma hebben, is er wel goed gewerkt. We hebben een aantal oefenduel gespeeld en lekker getraind. Er waren een aantal speelsters afwezig, maar daardoor ging het er niet minder fanatiek aan toe. We hebben een goede voorbereiding op de wedstrijd tegen PEC Zwolle gehad. Ik denk dan ook dat we er klaar voor zijn.”

Ondanks dat FC Twente Vrouwen op papier de betere ploeg is, wil Weerden de tegenstander zeker niet onderschatten. “PEC Zwolle is op veel posities veranderd. Ze hebben daarnaast ook een aantal buitenlandse speelsters gehaald, Zwolle is een gevaarlijke outsider geworden. Ik verwacht meer druk dan de voorgaande wedstrijden tegen PEC Zwolle. Het is belangrijk dat we ze niet in hun spel laten komen. Zij zullen ook de duels niet schuwen.”

“We zitten er goed in en zetten goede resultaten neer. Dit seizoen begonnen we met ervaren speelsters en veel jongelingen, dat heeft altijd tijd nodig om te groeien. We zijn op de goede weg, maar we kunnen nog beter. Tegen PEC Zwolle is de volgende test”, besluit de multifunctionele speelster op de clubwebsite.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op