Twente Insite

FC Twente Nieuws

Weinig vertrouwen in FC Twente: “Velen verwachten linkerrijtje, ik niet”

Weinig vertrouwen in FC Twente: “Velen verwachten linkerrijtje, ik niet”

Het uitblijven van doelpunten tijdens de voorbereiding van FC Twente houdt de gemoederen rondom de club bezig. De Tukkers wachten al 530 minuten op een doelpunt. Het laatste doelpunt dat gescoord werd kwam op naam van Jari Oosterwijk en was tegen de semiprofs van Stranraer FC.

“Ik denk dat FC Twente ons gaat verrassen, in negatieve zin”, aldus verslaggever Tijmen van Wissing tijdens de uitzending van RTV Oost Sport. “Vorig jaar hebben we veel van FC Twente gezien, dit jaar verwachten veel mensen de club ook in het linkerrijtje. Ik eerlijk gezegd niet. Waarom ik dat denk? FC Twente heeft in de voorbereiding tegen een serieuze tegenstander niet weten te scoren.”

Tom Boere werd als nieuwe spits van FC Oss gehaald, en wist alleen tegen GFC Goor het net te vinden in de voorbereiding.
“Hij heeft al direct een rugzak van twintig kilogram op zijn rug. Hij komt er nog niet aan te pas. Als je dan nieuw bent bij een club en je hebt nog niet aan de Eredivisie geroken, dan is het toch wel lekker als je een paar doelpuntjes meepikt in de voorbereiding.”

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op