Twente Insite

FC Twente Nieuws

Withete Vreven: “Moet ik alles opnoemen wat de scheids vandaag niet goed deed?!”

Withete Vreven: “Moet ik alles opnoemen wat de scheids vandaag niet goed deed?!”

Net als tegen Ajax en ADO, stond ook de wedstrijd van vanavond bol van de arbitrale dwalingen. Aan beide kanten werden er strafschoppen niet toegekend waar het wel had gemoeten. Het geluk bevond zich uiteindelijk wel een Twentse zijde. Trainer Stijn Vreven van NAC vond dat enkel zijn team benadeeld werd door scheidsrechter Siemen Mulder.

“Moet ik alles opnoemen wat de scheids vandaag niet goed heeft gedaan? Laten we het daar niet over hebben.” In een fractie van een seconde bedenkt hij zich. “Het slaat nergens op. Bij de 1-0, dat heeft iedereen kunnen zien, gaat er een duwfout aan vooraf. Wij kregen geen strafschop bij een handsbal. Dan speel je tegen 12 man, da’s altijd lastig.”

Dat FC Twente een penalty werd ontzegd na een handsbal van Korte, vergeet de oefenmeester. “Daarna hebben wij nog een strafschopmoment gehad. Het is een optelsom van, maar goed, we gaan toch niet discussiëren dat hij (scheidsrechter Mulder, red.) niet in ons voordeel was?” aldus een withete, geïrriteerde Vreven.

Van Peperstraten van FOX Sports geeft niet toe aan de emotie van de Belg en wijst er nogmaals op dat de club uit Enschede ook een aantal beslissingen in haar nadeel heeft gehad. Vreven schudt zijn hoofd. “Natuurlijk verlies je daardoor. Wij waren de beste partij, hebben de meeste kansen gehad, waren voetballend beter dan de tegenstander. De scheidsrechter heeft beslist dat wij niet mochten winnen.

Voor bezinning laat de voormalig speler van FC Utrecht en Vitesse ook ruimte. “Met het afwerken hebben we vandaag ook niet echt geluk gehad. We hebben genoeg gecreëerd om de wedstrijd van vandaag te winnen. Deze wedstrijd kan je nooit verliezen op de manier waarop wij spelen, de kansenverhouding is duidelijk voor ons. We hadden het beste van het spel, waren veel dominanter aan de bal.”

“Een zure nederlaag, het doet pijn dat je deze wedstrijden verliest”, concludeert hij. “Zeer onterecht, vind ik. Dat zijn altijd pijnlijke nederlagen.

Na de wedstrijd ging hij nog even verhaal halen bij arbiter Mulder. De manier waarop vond Mulder aanleiding om de Belgische oefenmeester officieel weg te sturen.

6
Reageer op dit artikel

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
RoelVoetbalvrouwAndreasRobertG.Tukkerpower Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Roel
Gast
Roel

KNVB performance update:
Az: zuivere goal afgekeurd
PSV: penal tegen die er geen was
Ajax; geen penal geen rood op hands veldman
ADO: 100% penal niet gekregen
NAC: 100% penal niet gekregen

Toch een punt of 6

Voetbalvrouw
Gast
Voetbalvrouw

Dat is dus 3 wedstrijden achter elkaar scheidsrechters met miserabele kennis van zaken
Niet geschikt voor de eredivisie knvb waar zijn jullie mee bezig ?????
Moet twente kost wat kost kapot ?

Andreas
Gast
Andreas

Beide teams hadden een penalty moeten hebben. Maar die duwfout is na tien keer de herhaling bekijken nog niet te ontdekken. Overde keeper heeft hij het natuurlijk niet, werkt in z’n eigen nadeel

RobertG.
Gast
RobertG.

van Twente mocht Nac meer aan de bal , ze deden er toch niet veel mee! Laten we het eens over de pengels hebben die Twente ontnomen zijn . Gewoon verdiend gewonnen voornamelijk door Asaidi

Tukkerpower
Gast
Tukkerpower

Afvoeren die gek in een dwangbuis en de trainersdiploma’s intrekken, volledig verantwoordelijk dat zijn spelers zo opgefokt op het veld lopen en tegenstanders torpederen.

vosje3
Gast

Hij ……die BELG… vergeet dat de keeper expres bijna iemand verrot trapt, deze keeper moet een half jaar aan de kant 10 wedstrijden of nooit meer op het veld. wat een zak van een keeper,het is schande dat de trainer van NAC die belg geen woord daar over zegt maar wel zuren om een strafschop, terwijl aan de ander kant van het veld een speler van twente krimpt van de pijn en op een brancard van het veld wordt gedragen, deze belg moet ook 5 wedstrijden op tribune..