Witte zakdoekjes zetten de zaak op scherp.

Hoe bizar kan een voetbalwedstrijd verlopen. In de toegevoegde tijd weet een hartstochtelijk aanvallend FC Twente een 2-1 achterstand toch nog om te buigen in een 3-2 overwinning. Ondanks de overwinning geven de spreekkoren van "Schreuder rot op" en de witte zakdoekjes stevig stof tot nadenken.

In alle euforie werden de negatieve gevoelens over het optreden van FC Twente in de eerste helft van de competitie even naar de achtergrond gedrongen. Maar terug in de realiteit blijft recht overeind staan, dat de fans absoluut niet tevreden zijn over het vertoonde spel in de afgelopen competitiehelft.

[google]De eerste helft tegen Ajax en de laatste tien minuten van de wedstrijd tegen Willem II daargelaten, is het over het algemeen grauw, grijs en bijzonder slaapverwekkend geweest wat de Enschedeërs hebben laten zien. Volgens FC Update.nl zette FC Twente de ambities voor dit seizoen kracht bij door het binnenhalen van twee van de beste spelers van de eredivisie, namelijk Ziyech en Mokotjo. Van die ambities is bar weinig terecht gekomen.

De spreekkoren en de witte zakdoekjes hebben onomstotelijk duidelijk gemaakt, dat het krediet van Schreuder bij de fans van FC Twente bijna op is. Het moet in 2015 beter, veel beter. Met andere woorden, de druk staat erop, daar verandert een late ontsnapping tegen Willem II niets aan.[ligatus]