Woedende Ould-Chikh als invaller gewisseld: "Nooit meer opstellen Fons"

Bilal Ould-Chikh kent een vervelende start bij ADO Den Haag. De aanvaller werd zo'n zes weken gelden transfervrij vastgelegd, maar heeft nog allesbehalve weten te overtuigen. Zondag mocht hij invallen, maar werd na 20 minuten weer naar de kant gehaald.

De buitenspeler mocht in de 61e minuut invallen bij een 0-0 stand. Veertien minuten later veroorzaakte hij op domme wijze een penalty, iets dat hem de vorige speelronde tegen Feyenoord ook al overkwam. Het cadeautje werd benut door AZ dat hierdoor met 1-0 won.

Als reactie op zijn slechte invalbeurt besloot trainer Fons Groenendijk Ould-Chikh in de 81e minuut weer naar de kant te halen. Dit tot onvrede van de oud-FC Twente speler die woedend het veld verliet.

Na afloop van de wedstrijd was de kritiek op Ould-Chikh niet mals. Ook behangkoning John van Zweden deed een duit in het zakje. "22 minuten meedoen en 16.000 mensen hun middag vergallen. #ouldchikh. @ADODenHaag nooit meer opstellen Fons."