Woman of the Match Bente Jansen straalt: "Geweldig gewoon!"

FC Twente Vrouwen won vrijdagavond met 7-1 van Achilles '29. De ploeg kwam vroeg in de wedstrijd op achterstand, maar dat deerde de ploeg niet. Na 45 minuten stond er al een 4-1 voorsprong op het bord en na de thee prikte de ploeg van trainer Tommy Stroot er nog drie in. Bente Jansen maakte haar eerste doelpunt voor FC Twente Vrouwen en werd verkozen tot Woman of the Match.

"Ik ben er enorm trots op dat ik vanavond mijn eerste doelpunt voor FC Twente Vrouwen heb gescoord", aldus Jansen op de website van FC Twente. Toen ik de mogelijkheid tot schieten zag, vuurde ik de bal op het doel en zag ik hem erin gaan. Geweldig gewoon!", vervolgt ze stralend.

[google]De bezoekers werden dan wel met ruime cijfers geklopt, FC Twente Vrouwen kwam al vroeg op achterstand en dat was volgens Jansen een fikse tegenvaller. In het begin van de wedstrijd hadden we het even moeilijk, wat er voor zorgde dat we al na een paar minuten tegen een achterstand aan keken. Al snel herpakten we ons en speelden we ons eigen spel."

"Na de eerste helft hadden we de achterstand omgebogen naar een 4-1 voorsprong. In de tweede helft trokken we dezelfde lijn door, waardoor we uiteindelijk een prima 7-1 overwinning hebben geboekt", besluit ze.