Twente Insite

FC Twente Nieuws

“Ze zitten in de problemen en ze zullen enorm strijden voor de punten”

“Ze zitten in de problemen en ze zullen enorm strijden voor de punten”

FC Utrecht kampt in aanloop naar het duel met FC Twente nog met enkele twijfelgevallen in de selectie. Willem Janssen en Rico Strieder vielen vorige week tegen Roda JC geblesseerd uit en zijn nog niet helemaal hersteld.

“Ze zijn deze week goed behandeld, maar op dit moment kunnen we nog niet zeggen of ze kunnen spelen”, zegt trainer Jean-Paul de Jong tegen RTV Utrecht. Mogelijke vervanger voor Strieder is Anouar Kali, die hersteld is van zijn zware blessure. “Hij heeft dinsdag 90 minuten gespeeld in een oefenwedstrijd tegen Jong Volendam. Hij zit in elk geval bij de wedstrijdselectie. De positie van Strieder kunnen we ook invullen met Emanuelson, zoals we zondag hebben gedaan.”

Eerder dit seizoen won FC Twente nog met 4-0 van FC Utrecht, maar er is intussen het nodige veranderd. “Ze hebben een nieuwe trainer, en met Tighadouini en Maher hebben ze twee spelers die een wedstrijd kunnen beslissen. Ze zitten in de problemen, en ze zullen enorm strijden voor de punten. Die hebben ze hard nodig”, besluit De Jong.

Foto: Orange Pictures

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op