Zerrouki scoort op fraaie wijze, maar ziet Jong FC Twente weer verliezen

Jong FC Twente ging maandagmiddag op bezoek bij Jong Feyenoord. Het was de eerste wedstrijd na het vertrek van hoofdtrainer Theo ten Caat. De ploeg ging voor de zesde keer dit seizoen op zoek naar de eerste overwinning, maar het was het elftal wederom niet gegund.

Eén van de hoogtepunten van de wedstrijd was het doelpunt van Ramiz Zerrouki. De middenvelder scoorde in de eerste helft op bijzonder fraaie wijze de 1-1. Dit was tevens de ruststand.

Na rust kwam Jong FC Twente op een 2-1 voorsprong, maar hier kon het maar kort van genieten. In de 70e minuut scoorde de thuisploeg de 2-2 om vier minuten later de 3-2 te maken. Dit was ook de eindstand. Door de nederlaag blijft FC Twente hekkensluiter met slechts één punt uit zes wedstrijden.