Volg ons op Social Media

Eerste elftal

Zes bestuurskandidaten Twente, Verenigt! stellen zich voor

Gepubliceerd

op

twente-verenigt-ledenvereniging-fc-twente-2019
Twente Verenigt heeft de kandidaten voor het nieuwe bestuur van de ledenvereniging bekend gemaakt. Het zestal is geselecteerd na intensieve gesprekken met Arjan Steenkamp en Eugenio Porcu. Remy, Janine, Hugo, Edwin, Erik en Bas zullen tijdens de algemene ledenvergadering op 8 januari aanstaande worden voorgedragen als de nieuwe bestuurders van Twente, Verenigt! Twente, Verenigt!: "We realiseren ons dat we als individu niets kunnen bereiken en daarom zijn we al een aantal keren bij elkaar gekomen om elkaar te leren kennen en ideeën uit te werken over hoe wij denken de doelen van TV te kunnen bereiken. We praten de leden van TV daar graag over bij tijdens de ALV op 8 januari a.s. We hebben in ieder geval vastgesteld dat we er allemaal met dezelfde ambitie en instelling in zitten en we willen Arjan en Eugenio dan ook een compliment maken dat ze weloverwogen deze groep mensen bij elkaar hebben gebracht." "We zijn bezig om samen met de Vriendenkring een laatste bestuurslid toe te voegen om zodoende ervoor te zorgen dat de link naar onze achterban (momenteel vertegenwoordigd door de 3 grootste SV's: Vak-P, de Vriendenkring en Bagpipe) zo sterk mogelijk is. Daarvoor hebben we goed gekeken wat we nog missen in het team en dit hebben we via Arjan inmiddels bij de Vriendenkring neergelegd. We gaan ervan uit dat we daar op korte termijn, hopelijk al voor de ALV, invulling aan kunnen geven."

Voorstelronde bestuurskandidaten Twente, Verenigt!

Remy Ooink

remy-ooink-klein Mijn naam is Remy Ooink 30 jaar en woonachtig in Haaksbergen. Ik ben inmiddels 3 jaar met veel plezier ondernemer in het Gelderse Eibergen. FC Twente voelde de afgelopen jaren als mijn club maar inmiddels heb ik steeds meer moeite om mij als gewone supporter te identificeren met onze FC. De afstand tussen supporter en club is voor mijn gevoel nog nooit zo groot geweest. Hier kun je over klagen of je kunt er wat aan doen. Ik ga voor het 2e. Bijdrage aan het team: afstand tussen de supporters en FC Twente verkleinen, meer jongeren en supportersverenigingen bij Twente, Verenigt betrekken d.m.v. persoonlijke gesprekken, regelmatig communiceren via social media en door met enige regelmaat het net op te halen en te laten zien wat we kunnen bereiken door onze krachten te bundelen.

Janine Podt

janine-podt-klein Mijn naam is Janine Podt, ik ben 55 jaar en sinds 1998 seizoenkaarthouder van FC Twente. Momenteel ben ik voorzitter van de supportersvereniging FCT Reggestreek. Met heel veel plezier ben ik superactief betrokken geweest (en nog steeds betrokken) bij de organisatie van de actie Twente voor Twente, daar heb ik de activiteitencommissie aangestuurd. Ik wil dus een positieve bijdrage leveren aan de toekomst van FC Twente, door mee te denken, mee te praten over belangen van onze club en de club weer dichterbij de supporter brengen. Als normaal denkend mens met het motto "Samen staan we sterk". Bijdrage aan team: nieuwsgierig naar mogelijkheden vanuit een positieve blik, goed en logisch vooruitdenken, mijn doorzettingskracht en uithoudingsvermogen inzetten om samen tot positieve resultaten te komen.

Hugo Eijkelkamp

hugo-eijkelkamp-klein Mijn naam is Hugo Eijkelkamp, 41 jaar en woonachtig in Goor. In het dagelijkse leven ben ik reeds 10 jaar zelfstandig ondernemer in de franchise-branche. In mijn kinderjaren aan de hand van mijn vader begonnen in het Diekman en inmiddels ruim 35 jaar vaste stadionbezoeker, een supporter in hart en nieren. Ik zou graag zien dat FC Twente de transparantste club van Nederland wordt. Daarnaast zie ik graag meer jeugd trainen in FC Twente tenues op de amateur voetbalvelden.

Erik Hollander

erik-hollander-klein Mijn naam is Erik Hollander, 32 jaar oud en woonachtig in Losser. De laatste 5 jaar ben ik bestuurslid van SV Bagpipe Enschede en vanuit die rol in aanraking gekomen met Twente Verenigt! Toen er werd gevraagd een afgevaardigde te leveren vanuit SV Bagpipe Enschede om Twente verenigt! nieuw leven in te blazen, vond ik het een goed moment om mijn kritische vragen om te zetten na een bijdrage leveren aan het proces. Na kennismaking met het nieuwe bestuur ben ik ervan overtuigd dat we op één lijn zitten en daadkrachtig kunnen zijn in het uitvoeren van ons plan van aanpak, met daarbij als resultaat een club die door transparantie weer rust uitstraalt en het vertrouwen van haar supporters terugwint. Bijdrage aan team: Bruggen bouwen tussen club en achterban door communicatie.

Edwin Seinen

edwin-seinen-klein Mijn naam is Edwin Seinen, 44 jaar, woon in Hengelo en ik kom al ruim 25 jaar bij FC Twente. Twee jaar geleden heb ik al eens deel uitgemaakt van het bestuur, maar ben toen vrijwillig opgestapt met een aantal medebestuurders. We waren het niet eens over de koers van TV. Samen solidair er een punt achter zetten was toen de enige juiste keuze. Waarom nu dan nog een keer? Het is altijd in mijn achterhoofd blijven zitten. Bij FC Twente is de noodzaak voor een sterke stem van de supporter nog harder nodig gebleken. De bestuurders zaten er niet op te wachten, zetten TV buitenspel, vulden hun zakken en gingen vervolgens wat anders doen. Maar wij, de supporters, zijn er nog steeds. We blijven komen (en betalen nog ook) in goede en slechte tijden. Ik ook. Supporters zijn de kern van het bestaan van FC Twente en de enige reden waarom de club nog leeft. Een fatsoenlijke ledenvereniging neerzetten heeft daarom veel waarde. De functie in het bestuur zal ik op mij nemen, na te zijn gevraagd door het bestuur van Vak-P.

Bas Kerkwijk

bas-kerkwijk-klein Ik ben Bas Kerkwijk, 47 jaar uit Enschede. Fan vanaf mijn jonge kinderjaren en af en aan een seizoenkaart gehad. Vanaf de oprichting van Twente, Verenigt! ben ik al geïnteresseerd om bij te dragen aan een goede interactie tussen de achterban van de club en hoe deze wordt bestuurd. De club bestaat bij de supporters in de breedste zin, zij vormen tenslotte voor het grootste deel de continuïteit van de club, en ik geloof er 100% in dat je vanuit samenwerking draagvlak en transparantie bij de achterban kunt creëren. Bijdrage aan team: verbinden, (kritische) vragen stellen door goed te luisteren, bewaken van het proces.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Piet

    31 december 2018 at 15:33

    Hoe zit het met de blessures van Assadie en Harris vurick

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Advertentie

Laatste Nieuws

wout-brama-fc-twente-telstar-2018-2019 wout-brama-fc-twente-telstar-2018-2019
Eerste elftal4 uur geleden

Brama uit onvrede over wissel en nieuwe rol binnen het elftal

Wout Brama startte tegen Willem II voor de tweede keer als nummer 8. Dit terwijl hij van origine een verdedigende...

peet-bijen-drommel-fc-twente-willem-II-2019-2020. peet-bijen-drommel-fc-twente-willem-II-2019-2020.
Eerste elftal4 uur geleden

Bijen aangeslagen na vierde nederlaag: “Dit is iets dat vaker gebeurd”

FC Twente leed zaterdagavond de vierde nederlaag op rij. De ploeg verloor met 1-0 van Willem II dat doorgaans één...

wout-brama-fc-twente-willem-II-2019 wout-brama-fc-twente-willem-II-2019
Eerste elftal5 uur geleden

FC Twente zet negatieve reeks voort met vierde nederlaag op rij

Na drie nederlagen op rij werd het weer eens tijd voor een overwinning. Deze moest worden behaald in de eigen...

gonzalo-garcia-trainer-fc-twente-rkc-2019-2020 gonzalo-garcia-trainer-fc-twente-rkc-2019-2020
Eerste elftal7 uur geleden

Opstelling: Roemeratoe en Vuckic terug in de basis bij FC Twente

Om 19:45 uur wordt in de Grolsch Veste afgetrapt tussen FC Twente en Willem II. Het is het treffen tussen...

Eerste elftal15 uur geleden

Lof voor Espinosa: “Bij de tegenstander vinden ze hem de beste van FC Twente”

FC Twente-trainer Gonzalo García heeft voor de verdediging een flinke puzzel op te lossen vanwege een gebrek aan keuze, maar...

onno-van-veldhuizen-toespraak-burgemeester-enschede onno-van-veldhuizen-toespraak-burgemeester-enschede
FC Twente Nieuws15 uur geleden

Keiharde kritiek op gemeente Enschede: “Normalisatie? Ga je schamen”

Komende vrijdag staat in De Grolsch Veste het duel tussen FC Twente en FC Emmen op het programma. Via Twitter...

Eerste elftal15 uur geleden

Vormdip Busquets verklaart: “Opeens in zijn eentje in een vreemd land terechtgekomen”

FC Twente-trainer Gonzalo García heeft met de van een blessure teruggekeerde Wout Brama nog meer opties op het middenveld. De...

Eerste elftal16 uur geleden

LOL! Willem II kijkt uit naar broodje beenham: “Hebben jullie er 730 klaarliggen?”

Zaterdagavond staat in De Grolsch Veste het duel tussen FC Twente en Willem II op het programma. Met ruim 27.000...

Eerste elftal16 uur geleden

García lijkt keuze voor rechtsback te hebben gemaakt: “Ging meteen weer mis”

FC Twente-trainer Gonzalo García heeft voor de wedstrijd tegen Willem II een aantal puzzels op te lossen. Een van de...

wout-brama-kampioensschaal-veld-grolsch-veste-supporters wout-brama-kampioensschaal-veld-grolsch-veste-supporters
Eerste elftal1 dag geleden

Brama wil supporters persoonlijk op de banken krijgen tegen Willem II

De kans is groot dat Wout Brama zaterdag voor de tweede keer op rij start als nummer 8. Een positie...

Advertentie