Volg ons op Social Media

Eerste elftal

Zes bestuurskandidaten Twente, Verenigt! stellen zich voor

Gepubliceerd

op

twente-verenigt-ledenvereniging-fc-twente-2019

Twente Verenigt heeft de kandidaten voor het nieuwe bestuur van de ledenvereniging bekend gemaakt. Het zestal is geselecteerd na intensieve gesprekken met Arjan Steenkamp en Eugenio Porcu. Remy, Janine, Hugo, Edwin, Erik en Bas zullen tijdens de algemene ledenvergadering op 8 januari aanstaande worden voorgedragen als de nieuwe bestuurders van Twente, Verenigt!

Twente, Verenigt!: “We realiseren ons dat we als individu niets kunnen bereiken en daarom zijn we al een aantal keren bij elkaar gekomen om elkaar te leren kennen en ideeën uit te werken over hoe wij denken de doelen van TV te kunnen bereiken. We praten de leden van TV daar graag over bij tijdens de ALV op 8 januari a.s. We hebben in ieder geval vastgesteld dat we er allemaal met dezelfde ambitie en instelling in zitten en we willen Arjan en Eugenio dan ook een compliment maken dat ze weloverwogen deze groep mensen bij elkaar hebben gebracht.”

“We zijn bezig om samen met de Vriendenkring een laatste bestuurslid toe te voegen om zodoende ervoor te zorgen dat de link naar onze achterban (momenteel vertegenwoordigd door de 3 grootste SV’s: Vak-P, de Vriendenkring en Bagpipe) zo sterk mogelijk is. Daarvoor hebben we goed gekeken wat we nog missen in het team en dit hebben we via Arjan inmiddels bij de Vriendenkring neergelegd. We gaan ervan uit dat we daar op korte termijn, hopelijk al voor de ALV, invulling aan kunnen geven.”

Voorstelronde bestuurskandidaten Twente, Verenigt!

Remy Ooink

remy-ooink-klein

Mijn naam is Remy Ooink 30 jaar en woonachtig in Haaksbergen. Ik ben inmiddels 3 jaar met veel plezier ondernemer in het Gelderse Eibergen. FC Twente voelde de afgelopen jaren als mijn club maar inmiddels heb ik steeds meer moeite om mij als gewone supporter te identificeren met onze FC. De afstand tussen supporter en club is voor mijn gevoel nog nooit zo groot geweest. Hier kun je over klagen of je kunt er wat aan doen. Ik ga voor het 2e.

Bijdrage aan het team: afstand tussen de supporters en FC Twente verkleinen, meer jongeren en supportersverenigingen bij Twente, Verenigt betrekken d.m.v. persoonlijke gesprekken, regelmatig communiceren via social media en door met enige regelmaat het net op te halen en te laten zien wat we kunnen bereiken door onze krachten te bundelen.

Janine Podt

janine-podt-klein

Mijn naam is Janine Podt, ik ben 55 jaar en sinds 1998 seizoenkaarthouder van FC Twente. Momenteel ben ik voorzitter van de supportersvereniging FCT Reggestreek.

Met heel veel plezier ben ik superactief betrokken geweest (en nog steeds betrokken) bij de organisatie van de actie Twente voor Twente, daar heb ik de activiteitencommissie aangestuurd. Ik wil dus een positieve bijdrage leveren aan de toekomst van FC Twente, door mee te denken, mee te praten over belangen van onze club en de club weer dichterbij de supporter brengen. Als normaal denkend mens met het motto “Samen staan we sterk”.

Bijdrage aan team: nieuwsgierig naar mogelijkheden vanuit een positieve blik, goed en logisch vooruitdenken, mijn doorzettingskracht en uithoudingsvermogen inzetten om samen tot positieve resultaten te komen.

Hugo Eijkelkamp

hugo-eijkelkamp-klein

Mijn naam is Hugo Eijkelkamp, 41 jaar en woonachtig in Goor. In het dagelijkse leven ben ik reeds 10 jaar zelfstandig ondernemer in de franchise-branche. In mijn kinderjaren aan de hand van mijn vader begonnen in het Diekman en inmiddels ruim 35 jaar vaste stadionbezoeker, een supporter in hart en nieren. Ik zou graag zien dat FC Twente de transparantste club van Nederland wordt. Daarnaast zie ik graag meer jeugd trainen in FC Twente tenues op de amateur voetbalvelden.

Erik Hollander

erik-hollander-klein

Mijn naam is Erik Hollander, 32 jaar oud en woonachtig in Losser. De laatste 5 jaar ben ik bestuurslid van SV Bagpipe Enschede en vanuit die rol in aanraking gekomen met Twente Verenigt! Toen er werd gevraagd een afgevaardigde te leveren vanuit SV Bagpipe Enschede om Twente verenigt! nieuw leven in te blazen, vond ik het een goed moment om mijn kritische vragen om te zetten na een bijdrage leveren aan het proces. Na kennismaking met het nieuwe bestuur ben ik ervan overtuigd dat we op één lijn zitten en daadkrachtig kunnen zijn in het uitvoeren van ons plan van aanpak, met daarbij als resultaat een club die door transparantie weer rust uitstraalt en het vertrouwen van haar supporters terugwint.

Bijdrage aan team: Bruggen bouwen tussen club en achterban door communicatie.

Edwin Seinen

edwin-seinen-klein

Mijn naam is Edwin Seinen, 44 jaar, woon in Hengelo en ik kom al ruim 25 jaar bij FC Twente. Twee jaar geleden heb ik al eens deel uitgemaakt van het bestuur, maar ben toen vrijwillig opgestapt met een aantal medebestuurders. We waren het niet eens over de koers van TV. Samen solidair er een punt achter zetten was toen de enige juiste keuze. Waarom nu dan nog een keer? Het is altijd in mijn achterhoofd blijven zitten.

Bij FC Twente is de noodzaak voor een sterke stem van de supporter nog harder nodig gebleken. De bestuurders zaten er niet op te wachten, zetten TV buitenspel, vulden hun zakken en gingen vervolgens wat anders doen. Maar wij, de supporters, zijn er nog steeds. We blijven komen (en betalen nog ook) in goede en slechte tijden. Ik ook. Supporters zijn de kern van het bestaan van FC Twente en de enige reden waarom de club nog leeft. Een fatsoenlijke ledenvereniging neerzetten heeft daarom veel waarde.

De functie in het bestuur zal ik op mij nemen, na te zijn gevraagd door het bestuur van Vak-P.

Bas Kerkwijk

bas-kerkwijk-klein

Ik ben Bas Kerkwijk, 47 jaar uit Enschede. Fan vanaf mijn jonge kinderjaren en af en aan een seizoenkaart gehad. Vanaf de oprichting van Twente, Verenigt! ben ik al geïnteresseerd om bij te dragen aan een goede interactie tussen de achterban van de club en hoe deze wordt bestuurd. De club bestaat bij de supporters in de breedste zin, zij vormen tenslotte voor het grootste deel de continuïteit van de club, en ik geloof er 100% in dat je vanuit samenwerking draagvlak en transparantie bij de achterban kunt creëren.

Bijdrage aan team: verbinden, (kritische) vragen stellen door goed te luisteren, bewaken van het proces.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Piet

    31 december 2018 at 15:33

    Hoe zit het met de blessures van Assadie en Harris vurick

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Advertentie

Laatste Nieuws

wout-brama-fc-twente-eagles-teleurgesteld-aanvoerder wout-brama-fc-twente-eagles-teleurgesteld-aanvoerder
Eerste elftal1 uur geleden

Ten Voorde: “Elke wedstrijd van Brama voor december is denk ik bonus”

Over iets minder dan drie weken staat voor FC Twente de eerste competitiewedstrijd op het programma. Direct een klapper want...

you-ll-never-walk-alone-fc-twente-sjaal-supporters you-ll-never-walk-alone-fc-twente-sjaal-supporters
Eerste elftal2 uur geleden

Twente, Verenigt! reageert op ophef omtrent YNWA: “Nog niets besloten”

Ledenvereniging Twente, Verenigt! laat weten dat er nog niets is beslist omtrent het opkomstlied You’ll Never Walk Alone. Afgelopen week...

huldiging-fc-twente-2019-supporters-pyro huldiging-fc-twente-2019-supporters-pyro
Eerste elftal6 uur geleden

FC Twente stuurt 20.400 seizoenkaarten op de post voor het nieuwe seizoen

Supporters die een seizoenkaart hebben besteld voor het eredivisie seizoen 2019-2020 krijgen allemaal een nieuwe kaart toegestuurd. FC Twente laat...

uitshirts-fc-twente-seizoen-2019-2020 uitshirts-fc-twente-seizoen-2019-2020
Eerste elftal7 uur geleden

Foto: Nieuwe uitshirts FC Twente per ongeluk gelekt op social media?

Op vrijdag 5 juli werd het nieuwe thuisshirt van FC Twente gepresenteerd. Deze viel bij de supporters in de smaak,...

blaise-nkufo-eljero-elia-fc-twente blaise-nkufo-eljero-elia-fc-twente
Eerste elftal9 uur geleden

Elia overweegt vertrek door betalingsproblemen Turkse werkgever

Eljero Elia is momenteel voor even terug in eigen land. Hier is hij met zijn huidige werkgever Istanbul Basaksehir op...

aburjania aburjania
Eerste elftal13 uur geleden

Video: Goals & skills van kersverse aanwinst Giorgi Aburjania

FC Twente is de week goed begonnen met het aantrekken van Georgisch international Giorgi Aburjania. De 24-jarige middenvelder komt over...

Giorgi-Aburjania-tarragona Giorgi-Aburjania-tarragona
BREAKING13 uur geleden

Done Deal: Georgisch international Aburjania twee jaar naar FC Twente

FC Twente heeft zich verzekerd van de komst van Giorgi Aburjania. Dit meldt Ten Voorde van de TC Tubantia. De...

Eerste elftal14 uur geleden

‘FC Twente bereikt akkoord met Gamba Osaka over spits Keito Nakamura’

Volgens de Japanse media zou FC Twente een akkoord hebben bereikt met het Japanse Gamba Osaka over Keito Nakamura. De...

FC Twente Nieuws1 dag geleden

Espinosa: “Lang geleden dat ik zulke cijfers kon weerleggen”

Javier Espinosa kende een prima eerste jaar bij FC Twente. In de Keuken Kampioen Divisie maakte hij in 33 wedstrijden...

theo-ten-caat-jong-fc-twente-aanwijzigingen-training theo-ten-caat-jong-fc-twente-aanwijzigingen-training
Eerste elftal1 dag geleden

Jong FC Twente boekt oefenzege op Duitse amateurs

Jong FC Twente oefende afgelopen zaterdag (13/07) tegen het Duitse SC Spelle-Venhaus, dat normaal gesproken op amateurniveau acteert. De beloften...

Advertentie