Twente Insite

FC Twente Nieuws

Zestal speelsters tekent bij FC Twente Vrouwen: “Maximale uit hun potentie halen”

Zestal speelsters tekent bij FC Twente Vrouwen: “Maximale uit hun potentie halen”

FC Twente Vrouwen heeft woensdagmiddag zes speelsters weten vast te leggen, zo meldt de club op haar sociale kanalen. Naomi Hilhorst en Tess Kleinsman hebben hun eerste contract getekend bij de Tukkers. Sabrine Ellouzi, Licia Darnoud, Daphne van Domselaar en Anne Bhagerath verlengden daarnaast alle vier hun verbintenis met FC Twente.

Hilhorst komt over van het Rijssense Excelsior ’31, waar ze actief was in het Onder 15-elftal. Eerder kwam ze uit voor verschillende teams in de voormalige FC Twente Vrouwen academie. Kleinsman droeg afgelopen seizoen het shirt van HSC ’21, waar ze in het voorbije jaar in het Onder 17-team speelde. Ook zij maakte in het verleden deel uit van de voormalige academie. Het duo trainde in de afgelopen periode meermaals mee met de ploeg van trainer Tommy Stroot.

De oefenmeester is zeer tevreden met de aanwinsten. “We zijn blij dat we deze talentvolle speelsters aan ons kunnen binden”, vertelt hij op de clubsite. “Ons gezamenlijke doel is om het talent verder te ontwikkelen en het maximale uit hun potentie te halen. We willen iedereen naar de volgende stap brengen en zo gezamenlijk als team doelen bereiken”, aldus Stroot.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op