Ziyech laat z'n voeten direct weer spreken in oefenwedstrijd tegen Twenterand

FC Twente heeft woensdagavond ook de tweede oefenwedstrijd ter voorbereiding op het seizoen 2016-2017 winnend af weten te sluiten. Na de 6-0 tegen EMOS werd Team Twenterand met 5-0 opzij gezet. Voorafgaand aan de wedstrijd was er net als de afgelopen jaren weer een fraaie sfeeractie van supportersvereniging Vjenne Rednex.

[google]Een toch wel verrassende naam aan de aftrap was die van Hakim Ziyech. De verwachting was dat hij snel zou vertrekken, maar hij heeft de juiste club nog altijd niet gevonden. De Marokkaans international ging tegen Team Twenterand gewoon verder met wat hij ook voor de zomerstop deed, het scoren van doelpunten. Al in de 4e minuut was het Ziyech die de 0-1 op het scorebord zette. Het duurde tot de 30e minuut voordat Mokotjo de stand verdubbelde en de 0-2 op het scorebord zette. Het was tevens de ruststand.

Na de rust verscheen FC Twente met een compleet ander elftal aan de aftrap. Het duurde tot de 60e minuut voordat de 3-0 werd gescoord. Het doelpunt kwam op naam van Ninos Gouriye. Negen minuten later was het Ruben de Jager die de 4-0 in het doel werkte. Vlak voor tijd scoorde Ben Amar ook nog de 5-0. Het was tevens de einduitslag.