FC Twente weet niet te scoren tegen Konyaspor

FC Twente speelde vanavond haar zesde oefenwedstrijd in de voorbereiding op het seizoen 2014/2015. Bij TVO in Beckum speelde de ploeg van trainer Alfred Schreuder tegen de Turkse middenmoter Konyaspor. De wedstrijd eindigde zoals hij begon: 0-0.

Fotoverslag FC Twente - Konyaspor 2014-2015

[nggallery id=89]

De eerste kans van de wedstrijd was voor de Tukkers. Robbert Schilder had de mogelijkheid om de 1-0 op het scorebord te zetten, maar de vandaag op het middenveld spelende Schilder schoot rakelings naast. In het vervolg van de eerste helft kreeg FC Twente nog enkele kansen, maar niemand bij FC Twente had het vizier op scherp staan. Vlak voor rust kregen de Turken nog de beste kans. Dico Koppers speelde een bal te kort terug op doelman Stevens maar de Turkse tegenstander spaarde FC Twente.

[google]In de tweede helft werd het spel van FC Twente beter, maar de grootste kans was voor Konyaspor. Maar de Turkse club liet FC Twente leven, een schot belandde namelijk op de paal. Aan de andere kant moest de keeper van Konyaspor redding brengen op een inzet van Torgeir Børven.

Opstelling FC Twente eerste helft: Stevens, Breukers, Martina, Bjelland, Koppers, Ebecilio, Promes, Schilder, Kusk, Castaignos, Mokhtar.

Tweede helft: Stevens, Breukers (74. Andersen), Martina (84. Bleker), Lachman, Koppers, Ebecilio (78. Brama), Schilder (63. Tapia), Ould-Chikh, Borven, Castaignos (78. Schutte), Promes (78. Hölscher).

Scheidsrechter: Braamhaar