Nieuws

12:00 uur: Loting VCL

12:00 uur: Loting VCL

FC Twente kan bij de loting voor de derde voorronde van de Champions League gekoppeld worden aan Rubin Kazan. Vorig seizoen klopte de Enschedese formatie de Russen in de tweede ronde van het hoofdtoernooi in de Europa League.

FC Twente kent de vijf mogelijke tegenstanders in de Champions League-voorronde al. Behalve de Russische vice-kampioen zijn dat de Turkse runner-up Trabzonspor, de Zwitserse nummer twee FC Zürich, het Deense Odense OB of het Roemeense FC Vaslui. De ploeg van trainer Co Adriaanse behoort met Benfica, Dinamo Kiev, Panathinaikos en Standard Luik tot de vijf geplaatste ploegen.

Een koppeling aan Rubin Kazan zou saillant zijn. Twente versloeg de Russen vorig seizoen onder extreem winterse omstandigheden met 0-2, waarna het in Enschede 2-2 werd. Het is overigens nog niet duidelijk waar FC Twente de thuiswedstrijd af zal gaan werken. In verband met het bouwongeval in De Grolsch Veste van vorige week dienen de Tukkers uit te wijken. Het stadion van Schalke 04 in Gelsenkirchen is vooralsnog de eerste optie.

Volg de loting live op www.uefa.com

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties