Twente Insite

FC Twente Nieuws

Oosterwijk weer belangrijk: “Voor mezelf ben ik nooit weggeweest”

Oosterwijk weer belangrijk: “Voor mezelf ben ik nooit weggeweest”

Twee minuten en veertien seconden had Jari Oosterwijk nodig om te scoren. Hij bracht daarmee zijn ploeg op 1-2 en leidde zo de 1-3 overwinning in. Als invaller was hij ook belangrijk in de wedstrijd tegen Helmond. Laat maakte hij er 2-2 van. Is Jari Oosterwijk weer terug?

“Die bal valt voor mijn voeten en dan schiet ik hem erin”, begint de spits voor de camera van FOX Sports. “Ik doe gewoon wat ik kan, als ik speel doe ik mijn best. Als de trainer wil dat ik begin, dan begin ik. Ik ben niet zo dat ik nu ga zeggen dat ik met mijn vuist op tafel ga slaan.”

Zijn concurrent scoorde vandaag ook. “Tom die heeft nu ook al vier ballen erin liggen. Die doet het ook niet verkeerd. Wat ik zeg, ik doe gewoon wat ik kan op het veld. Het heeft niet zoveel zin om nu van alles te gaan roepen, dat is niet echt mijn stijl.”

Of hij het gevoel heeft nu weer terug te zijn. “Ik heb wel het gevoel dat ik er weer ben voor andere mensen. Voor mezelf ben ik nooit weggeweest”, geeft hij aan. Er was veel rondom zijn persoon te doen, vooral toen Verbeek voor de groep stond. “Ik begreep de hele heisa destijds ook niet echt, vond het een beetje overdreven dat ik destijds zo werd aangepakt.”

Hij doelt daarmee niet enkel op de afgeketste verhuurperiode aan Cambuur. “En daarvoor dat ik zo makkelijk werd afgeschreven. Maar goed, zo gaat dat. Dan wordt er een heel verhaal van gemaakt. Daar kan ik ook niet zoveel aan doen, ik moet gewoon terug knokken en laten zien wat ik kan”, besluit hij.

Foto: Pro Shots

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op